Mr Hollywood

One man band

Live musik til fest med one man bandet Mr. Hollywood

Live musik til sociale arrangementer af enhver slags

Ingen fest uden musik – og det skal naturligvis spilles live. Har du en fest eller et socialt arrangement i horisonten, men er musikken ikke på plads endnu, er du landet det rette sted. Når du booker Mr. Hollywood, sparker du nemt festen i gang. 

Jeg er sanger og musiker med et stort repertoire i bagagen. Uanset om du er til dansktop klassikere med Bamse og Birthe Kjær, eller du elsker at sætte fut til dansegulvet med Ed Sheeran og Volbeat, spiller jeg musik til bryllupsfest, musik til byfest, ja, musik til ethvert arrangement. Livet er en fest, og jeg klarer musikken til dem alle.

Et one man band med lyden af et fuldt orkester

Booker du Mr. Hollywood til din fest, skal du ikke sørge for plads til et stort orkester. Jeg er et professionelt one man band, der spiller med et indspillet lydspor i baggrunden. Du får altså lyden af et fuldt band, hvortil jeg spiller guitar og synger, men du betaler kun for en enkelt mand. Jeg garanterer at komme ud over scenekanten med live musik til fest med eller uden dans.

Selvom jeg holder til i Thisted, svinger jeg meget gerne guitaren over skulderen og drager afsted til din fest, uanset hvor i landet du befinder dig. 

Kontakt mig for live musik til fest i dag – min telefon er altid åben

Leder du efter live musik til fest, til værtshuset, markedspladsen eller indkøbscentret, er jeg klar til at sende den glade og festlige stemning til tops. Du kan se klip fra mine mange optrædener her på hjemmesiden, hvor du også finder mine kontaktoplysninger.

Min telefon er altid åben, og du er mere end velkommen til at kontakte mig allerede i dag. Så giver jeg et uforpligtende tilbud på en aften, du sent vil glemme.

Kontakt mig

[forminator_form id=”9″]